Ellen Roosen

Eigenaar, trainer en (team) coach bij Mpact training & advies

Ellen Roosen (1963- Rotterdam) heeft na haar paramedische opleiding ruime ervaring opgedaan in diverse management functies in het bedrijfsleven. Zij heeft haar opleiding aangevuld met onder meer Middlemanagement, Accountmanagement, NIMA-A en NIMA-B en is gecertificeerd MBTI en DISC consultant.

Van 1985 tot 2007 was zij werkzaam bij Mars Inc. in meerdere salesfuncties, waaronder dierenartsbezoeker, fieldmanager, accountmanager en businessmanager. Daarnaast heeft zij óók ervaring als leidinggevende, personeelsfunctionaris, project & changemanager en als learning& development verantwoordelijke.

In 2007 is Ellen zich gaan toeleggen op het trainers- en coachvak. Na (onder andere) de School voor Coaching te hebben doorlopen en de diverse trainingsopleidingen te hebben gevolgd, is Ellen succesvol aan de slag gegaan bij diverse (grote) organisaties.

Haar rijke werk- alsmede levenservaring maken Ellen tot een veelzijdige luisteraar die zich goed kan inleven in de situatie van anderen. Door haar toegewijde, enthousiaste en deskundige manier van werken lukt het haar iedere keer weer om mensen naar een hoger niveau te tillen. Als trainer is haar kracht, snel een match te maken met alle verschillende deelnemers en gebruik te maken van een doelgerichte duidelijke aanpak die stimulerend werkt, energie geeft en mensen in beweging brengt.

Passie

Haar passie is het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Zij doet dat vanuit haar overtuiging dat ieder mens uniek is en dat juist zij het verschil kunnen maken binnen organisaties.

Training en ontwikkeling is, in haar beleving, het meest effectief als dat aansluit bij de persoon en de omgeving waarin hij/zij werkzaam is. Daarom leeft ze zich graag in de problematiek van de opdrachtgever in en ontwikkelt zij bij voorkeur maatwerkprogramma’s waarmee de opdrachtgever zijn rendement kan optimaliseren. Een verandering teweeg brengen waardoor je op een zo effectief en efficiënt mogelijke wijze de resultaten kunt verbeteren, daar staat zij voor.

Stijl

Haar stijl is nuchter, doelgericht, praktisch, af- en toe confronterend maar vooral echt. En goed georganiseerd.

Ellen_Roosen-1211